La 16 ani, l-am dat in judecata din nou si mi s-a majorat la 55 ron/luna, in conditiile in care mai are un minor in intretinere si declara ca nu are loc de munca, desi este imposibil deoarece nu isi poate intretine noua familie cu 300-400 ron.In plus, mi-a spus ca sotia lui este casnica. Nu exista vreo modalitate prin care sa fie constrans sa recunoasca faptul ca lucreaza ?Oricum, mi-a platit cei 55 ron pana in luna in care am implinit 18 ani,desi eram inca la liceu (cls . a11a). Intrebarea mea este: pot sa mai primesc banii pierduti in acest un an si jumatate ?
Intrucat justificati o calitate procesuala activa, va puteti adresa
ITM-ului , in vederea precizarii veniturilor realizate, sau direct,
societatii unde munceste tatal dumneavoastra , daca reusiti sa aflati un important element de identificare :firma.(denumirea).
Dumneavoastra, avand capacitate procesuala si calitate procesuala activa (altminteri , actiunea va fi respinsa ca inadmisibila , daca alta persoana va incerca sa va valorifice acest drept ) va puteti adresa
judecatoriei in a carei raza teritoriala domiciliati , plafonul maximal pentru doi copii in intretinere fiind de
1/3 (1/6 din veniturile continue ale tatalui va reveni dumneavoastra ), pana la implinirea varstei de 26 de ani.
Succes.