Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

didutzu 
	    	Utilizator

didutzu 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Alexandru Stratopol 
	    	Consilier juridic

Alexandru Stratopol 
	    	Consilier juridic	    

didutzu 
	    	Utilizator

didutzu 
	    	Utilizator	    

V poate chema direct in judecata pe societatea de asigurari in calitate de asigurator - in mod normal asa se procedeaza in astfel de cazuri. La fel in proces vor fi chemati si A si X pentru a fi sigur ca hotararea judecatoreasca obtinuta va fi opozabila tuturor.
Daca V ii da in judecata pe A si X, instanta este obligata sa citeze din oficiu si societatea de asigurari.
 anitaovidiu	                   

Buna ziua.
Pentru a deschide un proces impotriva societatii de asigurari Carpatica, obligatia de a face, ce am de facut?
Multumesc (vezi toată discuția)
	                    anitaovidiu	                   

Buna ziua.
Pentru a deschide un proces impotriva societatii de asigurari Carpatica, obligatia de a face, ce am de facut?
Multumesc (vezi toată discuția)

C_CRISTINA	                   

Un angajat- sef punct de lucru al unei societati, nu a indeplinit dispozitiile interne ale patronului, motiv pentru care foarte multe lucrari nu au fost ... (vezi toată discuția)
	                    C_CRISTINA	                   

Un angajat- sef punct de lucru al unei societati, nu a indeplinit dispozitiile interne ale patronului, motiv pentru care foarte multe lucrari nu au fost ... (vezi toată discuția)

allyynnutza	                   

Acum 2 zile am avut un accident, cineva a intrat cu masina sa in mod intentionat in masina mea, in trafic. Am mers la politie, s-a facut pana la urma ... (vezi toată discuția)
	                    allyynnutza	                   

Acum 2 zile am avut un accident, cineva a intrat cu masina sa in mod intentionat in masina mea, in trafic. Am mers la politie, s-a facut pana la urma ... (vezi toată discuția)