avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie

Buna ziua,as dori sa construiesc pe terenul meu o cabana de lemn 45mp ,pentru week end uri.Am nevoie de autorizatie de constructie sau o pot plasa pe piloni? V a multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dnsa , utilizator 14:07, 20 Iunie 2019
Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata si in baza proiectului sa solicitati autorizatie de ctie. d ela primarie.
Constructia nu o puteti efectua decat cu o firma autorizata si sa faceti receptie finala pentru a putea sa o inscrieti in cartea funciara.
Pe parcursul ctiei. va trebui sa aveti angajat un diriginte de santier.
Gasiti aici informatii despre ce lucrari puteti face fara autorizatie de ctie.: www.avocatnet.ro/articol_375...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa construiesc o construcție 6 /5m tip cabana eu1982 eu1982 Buna ziua as dori sa construiesc o cabana pe plafon sau pe piloni din lemn,o construcție de 30 M2 ,2 camere,o bucătărie și o baie. este posibil fără ... (vezi toată discuția)
Autorizatie Birtalan Istvan Birtalan Istvan Bună ziua! Vreau să aflu ce fel de documente, autorizatie am nevoie pentru a construi o terasă de 25 mp lipită de casă cu precizarea că în locul acesta ... (vezi toată discuția)
Cabana construita de 5 luni in extravilan necesita autorizatie de constructie? borsan62 borsan62 cabana construita de 5 luni in extravilan pe piloni din lemn necesita proiect si autorizatie de constructie si diriginte de santier? (vezi toată discuția)