avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita contract orange?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita contract orange?

sunt plecat din tara din 2010 si am revenit de doua ori la inmormantarea parintilor.
am fost anuntat ca am primit de la EOS , pe adresa parintilor mei , o scrisoare ca am de achitat suma de 932 ron , pentru o datorie la un contract orange , in caz de neplata se va face executarea silita.
Cand am plecat in 2010 , aveam cartela orange prepay , nu contract , iar adresa de pe buletin nu este aceeiasi cu cea pe care a venit aceasta somatie.
imi puteti va rog da un sfat legat de aceasta problema?
va multumesc anticipat
Este posibil sa fie un fals facut de cineva.

Probabil ca s-a prescris și puteți să nu achitați daca nu au hotărâre judecătorească.
Ar trebui văzute actele de avocat ca sa se stie exact situatia.
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
hartia primita suna cam asa:
prin prezenta notificare , va instiintam ca la data de 05/06/2019 , inregistrati catre soc EOS KSI SRL , o datorie de 927,23 ron , consecinta a nerespectarii contractului de servicii incheiat cu orange sa.
dat fiind faptul ca in mod deliberat nu ati acceptat solutiile oferite pana acum pentru a rezolva pe cale amiabila aceasta situatie , EOS KSI , intentioneaza sa intreprinda toate masurile necesare in vederea demararii proc de executare silita.
daca in termen de 5 zile de la prezenta somatie nu veti achita suma , se va proceda la initierea procedurii judiciare si de executare silita in tem art 652 , 734 din codul de proc civila.

Nu este specificat data la care a fost facut contractul, doar un numar de abonat , si nu stiu cum as putea sa aflu cu acest numar detaliile despre acest contract.

va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie mers cu actele la avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce executare silita ca n-au titlu executoriu?
Intai trebuie sa demareze o actiune in pretentii (in cadrul careia puteti invoca inclusiv prescriptia), sa obtina o hotărâre judecătorească și abia apoi se pune problema de executare silita!
Mergeți cu actele la un avocat!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog suport online teoretic romausrl romausrl Buna seara, In primul rand doresc sa va urez numai de bine in noul an, multa sanatate si succes pe plan profesional. Reintors recent in Romania, am ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor-societate recuperari creante madalina velichi madalina velichi buna ziua, revin pe acest site cu o problema dstul de stringenta pe care o creaza cei de la firma de recuperari es ksi. am o datorie catre orange, veche din ... (vezi toată discuția)
Notificare prealabila executare silita adiradu99 adiradu99 Buna ziua, Am un contract cu Orange pe care nu l-am mai platit din Septembrie 2011 din diverse motive. De curand am primit de la EOS KSI o notificare de ... (vezi toată discuția)