avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluții în cazul unei „trădări”
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluții în cazul unei „trădări”

Bună. Ce s-ar putea face în cazul în care un avocat, în timpu unui proces „trece în tabăra adversă”. În afară de angajrea altuia deoarece bănuiesc că instanța va acorda cheltuieli doar pentru onorariul unuia.
Cel mai recent răspuns: ioannen , utilizator 01:31, 27 Ianuarie 2025
Am omis sa specific ca partea adversa este avocat practician (nu stiu daca folosesc termenul potrivit) in baroul unde ne judecam. Si mai constat ca dosarul care a fost suspendat si ar trebui redeschis nu mai apare pe [ link extern ]
Respectiv pe portalul ministerului justitiei in sectiunea cautare dosare. nu apare nici dupa numar dosar nici dupa nume parti. La cautare, dupa nume, apar multe - inclusiv din alte zone
Despre dosarul suspendat puteti întreba la arhiva instanței respective,portalul instanțelor a început să aibe probleme ,nu se mai afișează cauze mai vechi.In afara de a va schimba avocatul nu vad alta solutie,eventual sa angajați un av din alta localitate. ,av care sa nu cunoasca părțile din procesul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Si eu trec prin aceleasi lucruri...avocatul care ma reprezintă într un proces de succesiune la început spunea ca o sa castig fara probleme drepturile mele legale iar dupa ce a luat contact cu partea adversa s-a schimbat radical in sensul ca imi propune mie sa cad la pace cu partea adversa cedand din drepturile mele si asta nu e tot...e foarte superficial uita ce ii spun sau face intenționat adică i-am zis sa ceară instanței verificarea conturilor bancare ale tatălui meu decedat la mai multe banci dar nu a cerut decat la una singura pe motiv ca nu stie sigur...adica cum nu stie sigur? Pai dacă eu stiam sigur mai trebuiau verificate? Niste mizerii....

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Aceste treceri în tabăra adversa sunt în proporție de 90% impresiile clientului pur subiective,nemulțumit de colaborarea cu av sau de parcursul procesului.De unde aveti dvs certitudinea și cum o puteti dovedi?Poate av nu isi mai da interesu,l se mai întâmplă în cazul proceselor care se prelungesc cu mult peste estimările necesare ,Poate nu e mulțumit de onorariul stabilit dar pana la trădări e cale lunga.Mai mult decat atat in ce ar consta trădarea,cred ca nici dvs nu puteti preciza expres.

Credeți persoana pe cuvânt. Și eu sunt într-o probabilă situație asemănătoare: astăzi este termenul limită pentru depunerea unui recurs. Avocata mi-a spus aseară că este aproape gata și am rugat-o să-mi trimită și mie recursul, să-l văd și eu. Bineînțeles că nu am primit ... Acum ce fac ? Îmi trebuie neapărat avocat care, în câteva ore să-mi întocmească și să depună recursul. Cam așa arată trădarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat in apel, recurs ALINA345 ALINA345 Buna ziua, Am fost reprezentata de un avocat in proces civil fond, castigat , insa acelasi av solicita pentru apel ( introdus de paratul nemultumit) ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat victoria_alba victoria_alba Buna dimineata! Am castigat un proces in care am avut calitatea de parata, l-am castigat. S-a facut recurs de catre reclamant. Bine-nteles ca am platit ... (vezi toată discuția)
Pretentii - cheltuieli de judecata ni_leta ni_leta Buna ziua Revin cu o intrebare: actiune in pretentii - cheltuieli de judecata pe cale separata. In cheltuieli in afara de taxa de timbru, onorariu avocat, ... (vezi toată discuția)