avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire timbru mediu prin succesiune
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire timbru mediu prin succesiune

Buna ziua,

Cum se poate proceda dacă după ce s a depus cererea de restituire,proprietarul a decedat?
Am sunat la anaf și mi au spus ca e nevoie ca succesiunea sa fie făcută.
Acum eu am succesiune doar pe imobi plus terenul pe care se afla imobilul.
Mai am nevoie de un alt document de la notar,și pentru moștenirea bunurilor,cum ar fi taxa de mediu?
Mașina am trecut o pe numele meu înainte sa decesele proprietarul
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:03, 25 Iunie 2019
puteti incasa sumele in baza certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren si casa Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in situatia de mai jos : - anul 2005 bunica si bunicul detin o casa cu gradina si 5 ha de teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)