LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
pentru executarea silita a unor parti sociale a unei societati unde debitoarul este actionar trebuie efectuatata o expertiza judiciara.
aici am ajuns la un ping pong intre executor si expertul judiciar, pentru ca expertul spune ca executorul trebuie sa-i puna la dispozitie actele pe baza caruia sa evalueze (si tind sa cred ca are dreptare, intrucat normal ca fiind in litigiu, societatea a refuzat sa-i puna la dispozitie actele solicitate) , iar executorul spune ca expertu trebuie sa le obtina
cum se pot obtine actele respective daca societatea refuza ? trebuie alta actiune separata in justitie ? sau notificare de la executor si daca acestia nu raspund sa se efectueze evaluarea pe baza bilantului public ?
Expertize judiciare
elena13
Trebuie sa fac o expertiza judiciara. Partile in proces sunt persoane fizice. O parte in proces este actionar majoritar la o firma SA. Obiectivele pe care le ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila
caradis
Buna ziua. Daca in cazul unei expertize contabile una din parti refuza sa trimita actele necesare expertizarii ce se poate intampla?
Am citit si am inteles ... (vezi toată discuția)