avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecini care dau foc la gunoaie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecini care dau foc la gunoaie

Am niste vecini care in mod regulat dau foc la gunoaie in curte. Fumul este foarte deranjant. Am citit in H.G. nr. 537/2007 ca exista sanctiuni pentru asa ceva. Nu mi-e clar unde pot sa reclam aceste lucruri. Politie, garda de mediu, ISU?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:20, 31 Iulie 2019
Puteti sesiza DJSP, Agentia teritoriala de mediu in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Eu am nevoie sa vina cineva si sa constate candare loc fapta. DSP are program panala ora 16. Daca vecinii fac fum seara cum sa constate? Sa inteleg ca politia nu poate fi sesizata in asemenea cazuri?
Puteti sesiza politia, dar nu are atributii in acest sens. Puteti sesiza si ISU pentru pericol de incendiu.
Faceti sesizarile si asteptati rapunsurile pe care le primiti.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile cu masurile luater conform OG nr. 27/ 2002 privind petitiile puteti actiona institutiile statului in judecata in contencios administrativ conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum amplasat gresit, autoritati nepasatoare BiancaIoana95 BiancaIoana95 Buna ziua Ma confrunt de ani de zile cu o situatie, pe cat de banala la prima vedere, pe atat de deranjanta. Vecinul meu a montat cosul de fum de la ... (vezi toată discuția)
Arderea deseurilor menajere la limita de proprietate sergiuromeo sergiuromeo Buna seara,,ma confrunt cu o problema si va rog sa ma ajutati din pct de vedere juridic. Astszi 07.08.2018 orele 11.00 pe o canicula ridicata un vecin a dat ... (vezi toată discuția)
Buna seara.un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa ... Mamaia645 Mamaia645 Buna seara.Un vecin din bloc aruncă mereu gunoaie,resturi alimentare,apa in care spala vasele pe fereastra,pe spatiul verde amenajat in fata ... (vezi toată discuția)