avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Telefon Pierdut
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Telefon Pierdut

Buna ziua ,

Sunt din Bucuresti , am fost in Ploiesti la o petrecere unde am pierdut telefonul in taxi , taximetristul nu stie nimic de telefon spune ca este posibil sa-l fi luat urmatorii clienti .
Am facut o sesizare la politie unde spune ca se va deschide un dosar penal de insusire a unui bun pierdut dar ca este putin probabil ca procurorul sa accepte listarea telefonului .
Intrebarea mea este :
Cum pot face sa accepte procurorul gasirea telefonului , este posibil sa vorbeasca un avocat cu el sau cv de genul ?
Imi puteti spune o solutie ?
Cel mai recent răspuns: m.falcas , utilizator 12:28, 27 Iunie 2019
Pentru a avea o sansa este bine sa depuneti un document care sa ateste ca ati fost in taxi (bonul fiscal ar fi util) si eventual ceva (document, martori, etc.) care sa certifice ca ati pierdut telefonul in taxi.
Nu avem de unde sti daca procurorul va accepta deschiderea unui dosar si apoi listarea telefonului. Este dreptul dvs. sa contactati un avocat, in cazul ca se deschide dosar de catre procuror.
Va multumesc pentru raspuns .
Taximetristul a recunoscut ca am fost in taxi .
Telefonul sigur a fost gasit de cineva pentru ca a scos cartela din el dupa ce am sunat de cateva ori , adica e mai mult ca sigur un caz penal de insusirea unui bun pierdut .
Doar ca am inteles ca nu sunt cazuri in care procurorul a acceptat listarea telefonului din cauza pierderii acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, lucrez ca și taximetrist în timpul liber. o persoana ... Mariuss10 Mariuss10 Bună seara, lucrez ca și taximetrist în timpul liber. O persoana susține ca și a uitat telefonul în mașină mea, ele fiind pe bancheta din spate. ... (vezi toată discuția)
Telefon pierdut/insusit nihilsinedeo1 nihilsinedeo1 Rescriu postul ca am senzatia ca e poate prea mult de citit. Telefon valoros(iphone 3gs,date personale) uitat in taxi. Neretinut vreo data de identificare a ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila nkarmen nkarmen Buna seara! va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema pe care o intampin: Intr-o seara,aflandu-ma intr-un taxi, la coborare, am constatat ca mi-a cazut ... (vezi toată discuția)