avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica - vouchere bicicleta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica - vouchere bicicleta

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce randuri din declaratia unica se completeaza pentru declararea voucherului pentru bicicleta si daca se poate depune si la ghiseul administratiei financiare.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 28 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veniturile sub forma voucherelor pentru biciclete se incadreaza in categoria veniturilor din alte surse care se declara si se impoziteaza prin depunerea declaratiei unice de catre beneficiarul veniturilor (persoana fizica), in anul urmator celui de realizare a venitului. Astfel, pentru veniturile de aceasta natura obtinute in anul 2018, persoana fizica are obligatia depunerii declaratiei unice in anul 2019, prin completarea Capitolului I - Date privind impozitul pe veniturile realizate si contributiile sociale datorate in anul 2018 - Sectiunea 1 - Date privind impozitul pe veniturile realizate din Romania in anul 2018.
Se poate depune declaratia si la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pentru voucherele pentru biciclete suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa bifez in declaratia unica pentru a plati impozitul pentru acel voucher ,,gratuit,, dat de primarie anul trecut...pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)