avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am depus cererea,am hotărîre judecătoreasca definitivă de 2 ani cînd și cum î-mi recuperez bani taxă,dobînda,cheltuieli de judecată? Mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 14:39, 29 Iunie 2019
după expirarea termenului de plată din OUG 52/2017, puteți pune în executare hotărârea prin intermediul unui executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul. cum îmi pot recupera cheltuielile de judecată? _Alin_ _Alin_ Am castigat procesul. Instanta a decis ca partea care a pierdut procesul sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Care este procedura de a imi revendica ... (vezi toată discuția)
Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru dupa admiterea contestatiei la executare m_m m_m Buna ziua, Luna aceasta am castigat doua contestatii la executari silite initiate de kruk, anulandu-se toate actele de executare. Hotararile nu sunt ... (vezi toată discuția)