avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecinii care deranjează
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecinii care deranjează

Ce pot face cu un vecin care da muzica tare, toată noaptea? L-am rugat să lase muzica mai încet, dar face exact contrariul...
Cel mai recent răspuns: marevna , utilizator 18:13, 2 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunatia 112. Vor veni 2 politisti locali si vor avea o discutie. Daca tot nu dau muzica incet, sunati din nou si vor primi amenda.
Mulțumesc, sunt disperata!

marevna a scris:

Sunatia 112. Vor veni 2 politisti locali si vor avea o discutie. Daca tot nu dau muzica incet, sunati din nou si vor primi amenda.

~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati direct la Politia locala de care apartineti. Numarul il gasiti pe internet.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate SOS1000, va rog nu mai dezinformati. Este specificat inclusive pe site-ul numarului de urgenta ca se poate apela in caz de deranjarea linistii publice. Potolirea unui astfel de vecin eu personal o consider o urgenta, si nu cred ca sunt singurul. Sa nu uitam ca privarea de somn este considerata tortura de catre conventia de la Geneva.

Alte discuții în legătură

Vecin nebun deasupra care alearga prin casa, ce pot face? marius_2013 marius_2013 Buna ziua, De cativa ani buni am un vecin nebun (are in jur de 40+ ani acum) care locuieste in apartamentul de deasupra mea, impreuna cu mama sa(o baba ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Salutare. daca se poate sa-mi comunicati pasii care trebuie facuti pentru a da in judecata politia MarianSima MarianSima Aseara dupa ora 12 noaptea un grup de indivizi au oprit masina in apropierea locuintei mele au dat muzica la maxim si a inceput o galagie teribila tipand si ... (vezi toată discuția)