avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nulitate contract Vodafone
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nulitate contract Vodafone

Buna ziua. Povestea pe scurt: Am avut un abonament Vodafone, am dorit sa schimb conditiile contractuale, nu au fost de acord, am dorit sa reziliez contractul, mi-au spus ca trebuie sa platesc acea "justa despagubire", le-am zis ca nu, mi-au suspendat numarul. Asta a fost acum doi ani.

Acum, o firma de recuperare debite ce ii reprezinta, m-a dat in judecata. Cererea de chemare in judecata este completata gresit, necontinand conform NCPC Art. 194 numele si prenumele, contine doar numele de familie. Acest fapt deriva din contractul original cu Vodafone, completat gresit de catre ei. Eu am mai multe nume de familie (mama nu a renuntat la nume), astfel ca ei au trecut in mod eronat unul din numele de familie la prenume. I-am instiintat la vreme respectiva de acest aspect, au spus ca nu e nici o problema. Astfel, cererea de chemare in judecata este nula conform Art. 196 NCPC, neindeplinind toate prevederile Art. 194.

Intrebarea mea este: exista o modalitate de a duce contractul original cu Vodafone la nulitate absoluta, luand in considerare ca nu a fost incheiat corect?

Alte discuții în legătură

Mentionarea in cererea de chemare in judecata a numarului de inmatriculare in registrul comertului goplanet goplanet In cererea de chemare in judecata trebuie mentionate in afara de nume si adresa, mai multe date despre institutia angajatoare..........numere de identificare ... (vezi toată discuția)
Citare pe vechiul nume Florin36 Florin36 Buna ziua, Am si eu o intrebare pt dumneavoastra. Sotia mea a primit o citatie de chemare in judecata pe vechiul nume in conditiile in care reclamantul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)