avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare transport pentru un salariat
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare transport pentru un salariat

Un salariat este trimis in misiune intr-o alta localitate decat cea in care isi are locul de munca obisnuit. Decontarea transportului se face din localitatea de domiciliu sau de unde isi are locul de munca obisnuit ?
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli de transport bytza_22 bytza_22 as dori sa stiu daca pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport daca ma deplasez de la domiciliu la locul de munca 68 de km.mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Un angajat personal contractual care a primit o delegare de atributii ... juridic dana juridic dana Un angajat personal contractual care a primit o delegare de atributii la un punct de lucru cu sediul in alta localitate decat cea a locului obisnuit de muncă, ... (vezi toată discuția)