Geanina DRIAN 
	    	Avocat

Geanina DRIAN 
	    	Avocat	    

Aida2016 
	    	Utilizator

Aida2016 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dumitrescu iolanda	                   

Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva ,tatal meu in actele de la casa precizez mostenire de la bunici ia cedat acces de trecere surori lui ea avand ... (vezi toată discuția)
	                    dumitrescu iolanda	                   

Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva ,tatal meu in actele de la casa precizez mostenire de la bunici ia cedat acces de trecere surori lui ea avand ... (vezi toată discuția)

Aida2016	                   

Vecinul prin curtea caruia am servitute de trecere,si pe care nu o respecta,ne ameninta ca in momentul in care in spatele curtii mele se va deschide o parcare ... (vezi toată discuția)
	                    Aida2016	                   

Vecinul prin curtea caruia am servitute de trecere,si pe care nu o respecta,ne ameninta ca in momentul in care in spatele curtii mele se va deschide o parcare ... (vezi toată discuția)

Gogolino	                   

Buna ziua.In ce conditii se poate radia o servitute ? (vezi toată discuția)
	                    Gogolino	                   

Buna ziua.In ce conditii se poate radia o servitute ? (vezi toată discuția)