avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Datorii Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Datorii Anaf

Mi-am facut acum o luna cont pe ghiseul.ro sa platesc un impozit pe teren, si am constatat cu surprindere ca am datorii de 20.000 de lei.
Sunt plecat in Germania din februarie 2011. Pana in 2010 am avut un PFA pe care l-am inchis, sau suspendat, nu mai tin minte, am facut-o printr-o terta persoana. In cont este vorba de activitati independente si de contributii la asigurari sociale pe o perioada intre 2009 si 2019!!!

Cine ma poate ajuta? As vrea sa angajez un avocat eventual sa se ocupe de problema.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dan.stancu , utilizator 11:54, 9 Iulie 2019
Bună ziua,
Dacă spuneți că ați radiat sau suspendat activitatea, ar trebui să aveți niste dovezi( rezoluție,certificat de radiere etc.)în acest sens de la ONRC. Cu acelea vă duceți la ANAF ca să le demonstrați că nu aveți datorii. Din câte știu,mai trebuia ca la suspendarea/ încetarea activității, să depuneti declarația 070 la ANAF...
Eu in locul dvs nu as fi asa de sigur ca am inchis sau suspendat activitatea. Sfatul meu este sa apelati la un contabil sau consultant fiscal din localitatea dvs .
Ok, atunci am nevoie de un consultant fiscal din Bucuresti, sector 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pe o perioada de timp xemina xemina Buna ziua am o intreprindere individuala din 2010 care are insa datorii si nu o pot inchide,dar nu mai lucrez pe ea am predat memoria casei de marcat ,am ... (vezi toată discuția)
S.r.l. Ingrid.Vorobchevici Ingrid.Vorobchevici Am inchis societatea in martie 2014 si nu imi doresc sa imi reiau activitatea acum in martie 2018. As vrea va rog sa ma indrumati cu procedurile pentru a o ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)