avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... control apia teledetectie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

control apia teledetectie

Buna ziua. In anul 2018 a fost efectuat controlul prin teledectie unui fermier, fiindu-i astfel intarziata plata subventiei apia pana la sfarsitul primaverii. Este posibil/normal sau legal sa se repete acelasi control prin teledectie si anul in curs, practic doi ani consecutiv aceluiasi fermier, avand in vedere ca totul a iesit in regula si s-au lamurit toate in urma controlului. Mai mult decat atat, cei de la apia sustin ca fermierii pentru control sunt alesi aleatoriu de calculator, cum este posibil ca dintr-o lista formata din n.... fermieri ,calculatorul sa aleaga acelasi fermier 2 ani consecutiv pentru controlul prin teledetectie ? multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bani de la apia blocati... nickey1234 nickey1234 In anul agricol 2007-2008 ne am inscris la Apia ca Asociatie Familiala avand in exploatare o suprafata de teren agricol solicitand plata subventiilor ... (vezi toată discuția)
Excludere la plata apia - spetã Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. [b]Am o spetă cu element de noutate dacă a mai întâlnit cineva sau îşi poate exprima părerea.[/b] Un justitiabil a fost exclus de către ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)