Buna ziua, am un băiat care execută o pedeapsă în penitenciar pentru furt, iar acum trebuie sa ajunga la comisia de eliberări condiționate, neavând abateri în perioada executării pedepsei, fiind si recompensat pentru buna purtare. Instanța a hotărât ca el împreună cu complicii sa plateasca in solidar prejudiciul părții vătămate însă complicii nu au vrut să plătească. Noi am platitprejudiciul cerut de partea vatamata ca a declarat la notar ca a primit prejudiciul în totalitate si nu mai are nici o pretentie. Era obligatoriu ca sa plateasca prejudiciul pentru a intra la comisie, pentru ca el fiind închis nu avea resurse sa plateasca si am platit noi părinții prejudiciul pe care l-a cerut partea vatamata în întregime si partea complicilor. Se poate sa mai aiba probleme la comisie pentru ca notarul nu a mentionat in declaratie suma, a mentiona ca prejudiciul a fost achitat in integralitatate iar partea vatamata nu mai are nici o pretentie. Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pentru ca pe data de 14 are comisia si daca trebuie sa remediem ceva sa avem timp. Va multumesc pentru intelegere.