avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata - zile de munca, 3 rapoarte, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata - zile de munca, 3 rapoarte, calcul

nepotul meu e inchis de 4 ani si are de facut 7,jumatate a fost un an si ceva pe regim semideschis el fiind pe regim inchis dar acum e dat iar pe regim inchis pentru un raport . Avind in acesti 4 ani 3 rapoarte ma intereseaza daca la comisie va avea probleme din aceasta cauza dat fiind ca el pentru aceste rapoarte a fost pedepsit destul de aspru zilele de munca pe care le a prestat ii vor fi scazute din pedeasa sau si aceste intra in pedepsele pentru aceste rapoarte
multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:42, 4 Aprilie 2013
din fractia ce trebuie sa o execute se vor scade zilele castigate prin munca.
daca nu si-a scos rapoartele greu de crezut ca va fi liberat conditionata la prima comisie.
cum pot fi scoase aceste rapoarte si asta o stie si el ca la prim comisie ii v a da aminare dar normal ar fi sa nu fie aminat pentru ca pentru aceste rapoarte a fost odata pedepsit ce pot face eu din afara are nevoie de avocat pe instanta sau astaptam la urmatoarea comisie daca e aminat
a fost sanctionat disciplinar pentru ca nu a respectat niste reguli impuse.
la analiza in comisie nu il pedepseste cu amanarea ci comisia constata ca nepotul dvs nu s-a reabilitat si considera ca mai trebuie sa execute o parte din pedeapsa.
pedeapsa se considera executata atunci cand expira in termen.
cum pot fi scoase aceste rapoarte si ce poate face el in afara dea a fi disciplinat
Sa participe la activitatile socio-educative, cursuri de calificare, sa participe la studiile biblice din penitenciar - preotul poate propune ridicarea unei masuri disciplinare luate anterior, daca are rabdare poate lucra goblenuri si daca sunt bine realizate se expun si detinutul primeste fie recompensa fie ridicarea unei masuri disciplinare.

Alte discuții în legătură

Modificarile aduse de ncp: tentativa de omor melinaR melinaR buna nu stiu cum sa formulez intrebare dar din cite am citit in noul cod penal incadrarea de tentativa de omor s-a modificat sau nu am citit eu bine va rog sa ... (vezi toată discuția)
Calcularea pedepsei melinaR melinaR buna seara am si eu o intrebare nepotul meu e inchis pentru tentativa de omor si are de facut o pedeasa de 7,jumate din care a facut 2 ani si 7 luni pe regim ... (vezi toată discuția)
Cat este calculat anul in penitenciar klay klay vreau sa stiu si eu daca anul din pedeapsa cu inchisoare se calculeaza de 8 luni?:\">:\"> (vezi toată discuția)