avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandat arestare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandat arestare

Buna ziua! In ce circumstante se eliberează un mandat european de arestare?
Am cautat pe internet însă nu inteleg prea bine ce am gasit,din cate am inteles se eliberează daca pedeapsa este mai mare de 4 luni?
Care sunt exact pașii parcurși?
Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:05, 9 Iulie 2019
Daca vreti sa cititi legea aplicabila o puteti primi
Daca e vorba de o persoana deja condamnata ar trebui sa isi caute avocat.
Oricum, persoana va primi avocat din oficiu deoarece nu se va putea apara singura.
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Persoana respectivă deja a fost condamnată cu executare însă nu este pe teritoriul României,de accea doream sa stiu la ce se poate aștepta in viitor. Daca lucreaza,va putea fi gasita? Si care sunt exact conditiile in care se elibereaza mandatul?
Multumesc anticipat!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca vreti sa cititi legea aplicabila o puteti primi
Daca e vorba de o persoana deja condamnata ar trebui sa isi caute avocat.
Oricum, persoana va primi avocat din oficiu deoarece nu se va putea apara singura.

Persoana poate fi gasita si daca nu lucreaza.
Dupa ce este localizata se vor efectua demersurile si va fi arestata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul european catalina1992 catalina1992 in cat timp persoanele fugite (care se sustrag de la pedeapsa de 4ani pt trafic de droguri de mare risc dupa sentita data de inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare international Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate, ce se intampla pe parcurul unui mandat de arestare international, daca persoana inculpata este in strainatate, la ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)