avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bucuresti- firme acreditate organizare curs ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bucuresti- firme acreditate organizare curs administrator L196/2018

Buna ziua, poate cineva sa-mi spuna ce firme organizeaza curs administrator conform standardului ocupational din 07.05.2019, acreditate de primariile de sector?
Din pacate primariile nu dau relatii. Ar trebui sa fie afisate listele, doar fiecare au acreditat in baza cererilor depuse.
Ca sa nu fie reclama, mesajul privat e o optiune. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:10, 12 Iulie 2019
Buna ziua,
Poate va ajuta detaliile de mai jos
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! as dori sa incep cursul auditor intern managementul ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna ziua ! As dori sa incep cursul Auditor intern Managementul Sanatatii si Securitatii in munca cf. ISO 45001:2018, organizat de cei de la BUREAUVERITAS. Am ... (vezi toată discuția)
Cursuri administrator imobile lorelena1306 lorelena1306 Imi puteti recomanda, va rog, cursuri administrator imobile? Institutii care organizeaza astfel de cursuri in Bucuresti? Eventual sectorul 3? Pot gasi o lista ... (vezi toată discuția)
Firma acreditata pentru sonometrie Doldrums Doldrums Buna ziua, Am facut o sesizare la DSP si la Mediu pentru zgomotul produs de un restaurant cu care ma invecinez. Cei de la DSP mi-au spus ca au convenit de ... (vezi toată discuția)