Pot initia un proces in urma caruia se poate stabili ca eu sa nu ii mai trimit fostului sot pensie alimentara si sa o depun intr-un cont pe numele minorei?
gi-jane2
Moderator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
nu, pt ca desi banii sunt pt minora, nu ea administreaza banii. Ce puteti face e sa cereti sa se stabileasca pensia in natura si astfel sa ii puteti da sau trimite ce are nevoie.
Care sunt detaliile ? ce varsta are copilul ?
Dapix
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce vreți dvs, nu se poate deoarece nu-i legal. Copilul mănâncă zilnic, îi trebuie haine, rechizite școlare, consumă apă curentă, curent, gaz.....
Cu ce va trăi copilul dacă nu-i dați banii azi când are nevoie de ei`??
Minora are 9 ani.Detaliile ar fi urmatoarele:eu trimit lunar banii pt minora si fostul sot foloseste banii mai mult pt el
Strangeti dovezi in acest sens si deschideti o actiune prin care solicitati stabilirea domiciliului minorei la dvs. deoarece tatal nu are grija de minora si foloseste banii acesteia in scopuri personale.
carmen2010
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce nu trimiteti produse de care are nevoie copilul? Haine, mancare etc. Citeam pe aici ca trebuie pastrate bonurile ptr a dovedi plata alocatiei, in caz ca vi se cere asta.
Pensie alimentara
Marian-Ion
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi explicați ( eventual o comunicare,lege, etc..) in care sa reiasa dea de inseamna pensie alimentara... Fosta soție ... (vezi toată discuția)