avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prietena mea, minoră, este amenințată și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prietena mea, minoră, este amenințată și hărțuită de un băiat care pretinde favoruri sexuale ca să nu publice poze nud cu ea. Ce se poate face?

Buna seara! Am nevoie de ajutor.
Prietena mea care este minora, a fost amenintata de un baiat de 18 ani sa trimita poze dezbracata. Din cauza naivitatii, ea le-a trimis.
In urma cu cateva zile, el i-a trimis mesaj prietenei mele ca va face pozele publice. A amenintat-o sexual, spunandu-i ca daca nu vrea ca pozele sa fie publice, sa faca in schimb actiune sexuale..
Are ca dovezi mesajele. Dar in mesaje a spus ca este de acord cu ceea ce i-a cerut el, de frica. Ce se poate face in privinta asta? Putin ajutor, va rog.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: andrey_f_c , utilizator 15:20, 17 Iulie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să meargă urgent la POLIȚIE să depună plângere penală, pentru șantaj și amenințare.
Să depună și mesajele ca probă la dosar.
Dar ce masuri va lua politia in privinta asta?

[
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
gi-jane2, moderator
Poliția va deschide dosar penal, și va chema părțile la audieri și declarații.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
Dapix, utilizator
Ei ii este frica ca se ajunge la tribunal

Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
gi-jane2, moderator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a raspunde, aveti un buton in joosul ecranului pe care scrie raspunde, nu mai apasati pe citeaza, e inutil sa citati mesajele postate fix deasupra.

Sa spuna parintilor si sa mearga la poilitie sa faca plangere, nu are de ce sa se teama.

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Un coleg de clasă are o poză cu mine dezbrăcată și mă amenință că dacă nu îi trimit mai multe o arată la toată lumea. ce pot face? Mariaionela Mariaionela Am un coleg de clasa iar ,acum eu am stat cu un baiat iar baiatul. Acela ia dat o poza cu mn dezbracata iar acum colegul meu ma ameninta daca nui trimit poze ... (vezi toată discuția)
Sunt pasibil de pornografie infantilă? am avut un schimb de mesaje cu un minor în grija statului și acum sunt șantajat de o doamnă care spune că vrea să-l ia în plasament underscore underscore Buna ziua, De 3 zile sunt intr-o teroare/stress continuu. De vreo 2 ani sunt prieten cu un baiat minor (anul acesta implineste 17 ani), aflat in grija ... (vezi toată discuția)