avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim

Buna ziua! Se poate inceta CIM cu acordul partilor cu data de astazi si totodata inregistrare nou CIM cu incepere activitate cu data de maine, 06.07. la o alta firma al aceluiasi administrator? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristin20 , utilizator 12:50, 15 Iulie 2019
Buna ziua,
Se poate si cu "incepere activitate" de azi.
Da, este posibila o astfel de situatie.
...nu se transmite revisal cu o zi inainte incepere activit.? Multumesc!
C.i.m. se transmite in REVISAL cel tarziu in ziua anterioara inceperii activitatii de catre fiecare persoana care urmeaza sa se afle intr-un raport de munca cu angajatorul in baza unui contract individual de munca.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! cristin20 cristin20 Ce presupune trecerea angajatilor de pe o firma pe alta a aceluiasi angajator? intocmirea dosarelor de personal, operare si transmitere revisal a CIM cu o zi ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare - contract nou Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, in data de 26.08.2016 am primit de la Casa de Pensii o adresa in care ne informeaza ca s-a emis decizia de pensionare-limita de varsta pentru un ... (vezi toată discuția)
Incetare si incheiere cim in aceeasi zi elam elam Buna ziua! Am urmatoarea problema: - un cim expira pe data de 06.02.2014 si trebuie incetat deoarece nu mai poate fi prelungit( este al 2 lea cim ... (vezi toată discuția)