avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat , politia este instiintata ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat , politia este instiintata ?

Daca am fost prins cu viteza si am permisul suspendat intr-o alta localitate decat cea din care locuiesc , politia din zona si cea rutiera este instiintata despre faptul ca eu nu mai am permis si ma poate depista in trafic dupa numarul de inmatriculare ? sau totul depinde de sansa si daca te opreste politia e pur si simplu ca ai facut o abatere sau un control de rutina ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 16:29, 15 Iulie 2019
Datele despre suspendarea permisului pot fi accesate de organele de politie din orice zona, localitate. Sunteti verificat in baza actului de identitate, nu in baza numarului de inmatriculare al masinii. Se verifica identitatea, daca detineti permis de conducere si situatia dreptului de a conduce. Conducerea cu permisul suspendat este sanctionata cu intocmirea unui dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceva unic istorie nu stiu daca cineva vreodata a mai avut astfel ... Danila Geo Danila Geo Ceva unic ISTORIE nu stiu daca CINEVA VREODATA A MAI AVUT ASTFEL DE CAZ. Conducerea cu dovada expirata in ultima zi de suspendare a permisului cat B ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat limita de viteza hugh1001 hugh1001 pot conduce autoturismul daca cei de la ipj bacau nu mi lau trimis iar la politie nu figurez cu permis suspendat mentionez ca am o contestatie pe rol anpotriva ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - situație neclara Florin Cruceanu Florin Cruceanu Buna seara! In data de 26.02.2019 am fost depistat de un echipaj al Serviciului Rutier conducând cu viteza de 115km/h in localitate, fiindu-mi suspendat ... (vezi toată discuția)