avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura de vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura de vanzare apartament

Vreau sa cumpar un apartament din Romania de la un italia. Ce procura trebuie sa faca in Italia pentru a fi valabila in Romania ?

Trebuie sa aiba si Cartea funciara la zi la momentul vanzarii ?

Cand se face plata in contul vanzatorului ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:28, 17 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să facă o procura specială în formă autentică (exact asa trebuie să solicite notarului italian).
Nu cu legizare de semnătură.
Vânzătorul trebuie să aibă intabulat dreptul de proprietate la Cartea Funciară la momentul încheierii contractului de vânzare cumpărare. Tot in aceeasi zi se face și plata prețului. Dacă este mai mare de 50.000 lei, se achită doar prin virament bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata. Pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ce acte sunt necesare. De asemenea este necesara efectuarea unei topografii? Precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara efectuare plata maria1123 maria1123 Buna ziua, As dori sa stiu ce implicatii juridice are urmatoarea situatie. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru a achizitiona un teren. ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare deea81 deea81 Buna seara! Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. ... (vezi toată discuția)