avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul anilor de cotizare pentru pensie .
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul anilor de cotizare pentru pensie .

1) La calculatorul unei școli , „Programul” mi-a calculat vechimea în muncă , precum că un an are 360 de zile . 2) Alte două persoane , mi-au calculat vechimea cu ; o lună de zile , indiferent care , este egală cu 30 de zile . 3) La o perioadă de peste 22,5 ani vechime , mi-au dispărut 121 de zile , șase zile din Stagiul Militar în Termen . Dacă aș fi lipsit numai trei zile din unitatea militară , eram considerat dezertor și încarcerat . Este corect acest calcul ?

Alte discuții în legătură

Vechime in invatamant laurentiuu laurentiuu Va rog sa-mi spuneti care este vechimea corecta in invatamant pentru ca de le 3 scoli am primit 3 adeverinte cu vechimi diferite.(contracte cu perioada ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar obligatoriu - pensie bexxx bexxx Buna ziua.va rog sa ma lamuriti daca stagiul militar obligatoriu este luat in considerare pentru realizarea stagiului complet de cotizare de 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Se considera armata (1973-1974) la pensie? StefanL1 StefanL1 Intre 08.iunie.1973 si 31.oct.1974 am fost militar in termen la UM din Constanta. Arma geniu, constructii industriale. Am lucrat pe santier, unitatea militara ... (vezi toată discuția)