avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare partiala teren - pastrare drept de judecata pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare partiala teren - pastrare drept de judecata pe teren lipsa

Nu stiu daca am ales bine categoria forulului. Am avut un ligiu pe fond funciar deoarece imi lipseste o parte din teren. A fost actiune in constatare. Am pierdut. Cel care vrea sa cumpere ce a ramas din teren nu se poate ocupa sa faca actiune de granituire in instanta. Scriptic am o suprafata, faptic mai putin. Pot sa ii vand lui ce este faptic, la fata locului, si sa pastrez eu diferenta lipsa pentru a avea posibilitatea de a face ulterior o actiune de granituire?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare tutuianu tutuianu Bunica mea are un teren care este mai mic in suprafata decat in titlul de proprietate. As vrea sa fac cadastru si toate actele necesare. Poate fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan mai putin decat in cartea funciara Georgiana0102 Georgiana0102 Buna ziua ! Am mostenit un teren intravilan de 2500 mp. Am facut o cerere la Primarie in care am solicitat sa mi se masoare terenul si in urma masuratorilor ... (vezi toată discuția)
Cadastru cvisa cvisa Buna ziua! In urma cu ceva timp(10 ani) , o ruda a venit cu ideea de a face impreuna Carte Funciara. Terenul pe care il detin era parte dintr-un partaj ... (vezi toată discuția)