avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit in perioada CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit in perioada CCC

Buna ziua! Pe perioada Ccc pot realiza venituri din indemnizația de cenzor de la o societate pe acțiuni? Nu este contract de munca este numire conform hotărâre AGA a administatorului unic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 24 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu 06.05.2019, pe durata CCC puteti realiza , pe an calendaristic, un venit net care nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei ...adica, echivalent a 520,8 lei net/luna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si alte venituri evek18 evek18 Buna ziua. De cateva zile am intrat in concediu crestere copil. In urmatoarea perioada doresc sa infiintez un SRL. Voi putea fi eu unic asociat sau ... (vezi toată discuția)
Pot lucra pe langa ccc? Dita.Iudita Dita.Iudita Buna ziua! Sunt in ccc pe perioada de 2ani si m-ar interesa daca in aceasta perioada pot lucra fara sa pierd acest drept? Am inteles ca noua lege permite sa am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in ccc ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Pot obtine venituri din contract individual de munca, în limita a 6250 lei net/an, daca ma aflu in concediu de crestere a copilului? Va multumesc! (vezi toată discuția)