avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită nerespectare termen angajament de plata
Discuție deschisă în Executare silită

nerespectare termen angajament de plata

Bua ziua,
Am semnat un angajament de plata cu un IFN pentru achitare datorie. Nu pot plati toata datoria la termen. Mentionez ca termenul in instanta pt. cerere cu valoare redusa este 09 septembrie 2019. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Teodora Simona , utilizator 14:48, 29 Iulie 2019
Discutați cu ei și aveți în vedere o ofertă pe care să puteți să v-o îndepliniți.

Informați și instanța despre ce sume ați achitat între timp.
Multumesc de raspuns.
Succes!

Oricum, odată ce ați recunoscut datoria se întrerupe termenul de prescripție, deci faceți cumva să nu se ajungă la executare silită, mai ales dacă aveți bunuri/venituri urmăribile.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită după 3 ani lorenamartin lorenamartin Bună ziua! Mă aflu într-o situație pe care nu știu cum s-o rezolv. În anul 2018 mi-am făcut un credit tip IFN, care nu a fost achitat, ultima plată ... (vezi toată discuția)
Prescriere creante fiscale Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Cum este cu termenul de prescriptie a creantelor fiscale? Daca am solicitat compensare dintr-o suma achitata in plus, dar nu s-a compensat in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)