avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere in Cartea funciară lot de teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere in Cartea funciară lot de teren

Bună seara, în urma unui proces civil de partaj judiciar am câștigat un lot de teren.Toata proprietatea a fost împărțită în 4 loturi de către judecator.Eu doresc sa imi trec in cf lotul.Am întrebat ce trebuie sa fac si mi-a fost spus că trebuie sa intabulez toate 4 loturile pt a-mi trece lotul in Cf cu nr topo.Celelalte pers nu sunt interesate sa isi rezolve loturile.Exista si altă cale de a trece lotul in Cf fără a fi nevoit să intabulez toate loturile?Costurile sunt ridicate /lot 800 ron de fiecare lot.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:06, 2 August 2019
Nu exista.
Fiecare aveti cate o suprafață din întregul teren. Prin urmare, trebuie localizat și individualizat fiecare lot. Va primi numar cadastrala, și la final se va putea intabula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare lot teren muadib muadib buna ziua. problema in care va cer sfatul este de natura imobiliara. impreuna cu alte cateva persoane am cumparat un teren, individual detinand cota ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune sim_theo sim_theo Buna ziua. Am intampinat urmatoarea situatie: -un teren dobandit prin vanzare cumparare de 2 soti, ambii fiind mentionati in contract , in anul 1996. -in ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar MITI78 MITI78 Pentru un partaj la notar in care toti mostenitorii sunt de accord sa obtina fiecare cate o bucata de pamant fara a fi nevoie de divizarea loturilor(pe titlu ... (vezi toată discuția)