avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmaș

Buna ziua,

Referitor la modificările legii pensiei de urmaș ne interesează acum cum se aplică?

Soacra mea are 9 ani de când lucrează, în rest a fost casnică și mai are 4 ani până la vârsta de pensionare.

Socrul meu, a lucrat în minerit gr. specială 25 ani și este pensionat deja însă starea lui nu este foarte buna.

In conditiile lor, căsătoriți de 34 ani, in caz ca socrul meu pateste ceva cum se aplică legea daca se hotaraste soacra mea la pensionare sa ia pensia de urmaș? Sau ce variante bune sunt ca sa aiba si ea un venit decent?
Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas sot supravietuitor myno myno Buna ziua ! Va cer cateva informatii, pentru soacra mea, in legatura cu pensia de urmas. Aceasta se primeste pe tot restul vietii ? Daca da, se primeste in ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas ancarapan ancarapan soacra mea beneficiaza de pensie pentru limita de varsta.socrul meu a decedat acum 11 ani,data la care avea o pensie pt limita de varsta mai mare decat a ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas nick_italianman nick_italianman Am o intrebare socrul meu a lucrat pana la 55 de ani dar din cauza problemelor de sanatate (a fost gasit cu cancer de colon) a intrat in concediul medical ... (vezi toată discuția)