avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sistare poprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sistare poprire cont

Buna ziua! In urma unor amenzi si impozite neplatite la timp, din comoditate mai mult, am ajuns sa am poprire pe contul de salariu - o treime din salariu (cam toata suma datorata ANAF). Inteleg ca nu mai pot accesa banii blocati pana la ridicarea popririi, iar accesul la restul de fonduri doar prin intermediul ghiseului bancii. Odata cu poprirea asta, se considera banii blocati ca plata pentru datoria mea? Care sunt pasii pentru ridicarea sanctiunii? Multumesc, stiu ca s'a mai discutat subiectul, dar as aprecia cateva raspunsuri scurte si la obiect. Mentionez ca nu mai las amezi neplatite in viitor

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Poprirea care mi-a luat toti banii seby2193 seby2193 titlul spune tot imi arat in egala masura nedreptatea care mi se face cat si indignarea.. ridicandu-mi azi de la bancomat salariu am costat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)