Salut. Sora mea care a împlinit 18 ani, locuiește în Italia cu tatăl ei. Ea este sora din cea de a doua relație a mamei. Când era mică, a fost un proces de luare în custodie, iar mama a câștigat având ca rezultat o hotărâre judecătorească pentru a o putea lua + o hârtie pentru pensia alimentara. Tatăl ei, a dat o in judecata pe mama și a obținut și el o hârtie pentru pensie alimentara.
Deși mama avea hotărârea judecătorească de a o lua pe sora mea, nu a putut, iar peste câțiva ani, când aceasta avea 8 ani, tatăl ei a luat-o și a fugit în Italia, unde este și în ziua de azi. De la 14 ani a reluat treptat legătură cu mama, presupun ca avea nevoie de la ea, vreo semnatatura pentru a se putea întoarce în tara. Mama a refuzat iar astfel, ea a stat ilegal dacă pot zice în Italia pana a făcut 18 ani, luna trecuta. Presupun ca acum se întoarce în tara. A ANUNȚAT CA vrea sa o dea in judecata pe mama, ca ea nu inseamănă nimic pentru ea. Pentru ce o poate da în judecata? Pensie alimentara? Avem un câștig de cauza? Având în vedere ca mama are o hotărâre judecătorească asupra custodiei și ptr pensie alimentara. Iar individul ala nu a vrut sa i o dea și când a avut ocazia a fugit cu ea din tara. Tot ce pot sa spun este ca e influențăta de el și mi e frica ca mama sa nu ajungă sa plătească pentru ceva ce nu merita. Va rog ajutați ma cu un sfat. Mulțumesc