avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... restituire bunuri ridicate la perchezitia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

restituire bunuri ridicate la perchezitia domiciliara,corporala si a vehiculului

Buna ziua,as avea si eu o rugaminte la dumneavoastra la o speta foarte ciudata,in urma cu 26 de luni mai precis pe 24.10.2007 am fost supus unor perchezitii corporale si domiciliare in urma unor sesizari.Am fost supus acestor perchezitii de unde sau ridicat imprtante sume de bani si bunuri din domiciliul si masina mea personala.Sunt anchetat pt legea speciala 365/2002.As dori sa precizez ca nu mi s-a stabilit nici un prejudiciu decat presupuneri asupra prejudiciilor si anume 5700 ron,in urma cu 2 luni am avut nunta si facusem in urma cu un an un credit de nevoi personale urmand a-l restitui dupa nunta.Banii pe care mi i-au ridicat proveneau in urma nuntii si a creditului avand acte doveditoare.Vreau sa mai precizez ca timp de 26 luni nu mi s-a prezentat rechizitoriul de catre procuratura,in tot acest timp ridicandumi-se si interdictia de o luna de a nu parasi localitatea si tara mai precis de catre tribunalul bucuresti si sustinuta de curtea de apel bucuresti in data de 20.12 2007.Va rog din suflet daca ma puteti ajuta sa mi se restituie bunurile ridicate pt a-mi plati datoriile facute la banca in urma creditului luat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:04, 27 Noiembrie 2009
Ati efectuat acte de comert electronic? in orice caz, pana la solutionarea definitiva a cauzei si stabilirea nevinovatiei dvs. nu prea sunt sanse sa vi se restituie lucrurile ridicate in urma perchezitiei. Iar daca se stabili vinovatia dvs. este posibila confiscarea lucrurilor. Depinde cu ce probe veniti , cat de plauzibile sunt .
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Buna ziua !
Nimeni nu va poate ajuta online in acest sens. Singurul ajutor, consider eu , este sa angajati un avocat .
Masura ridicarii bunurilor si valorilor respective din casa dvs este o masura de siguranta si nu se poate dispune restituirea acestor bunuri si valori decat dupa ramanerea definitiva a unei solutii. Indiferent care ar fi aceasta solutie (procurorul sau dupa caz instanta de judecata) se va decide si asupra acestor bunuri si valori!
Asa cum a spus si dl Zaharia , puteti sa apelati la un avocat pentru a va acorda asistenta juridica si a verifica stadiul dosarului si probele care au fost administrate!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire bunuri megg megg Buna ziua ! Am si eu nevoie de un ajutor si anume, niste informatii legate de recuperearea obiectelor ridicate in urma unei perchezitii domiciliare. In iunie ... (vezi toată discuția)
Recuperare bijuterii confiscate ana cata ana cata se pot recupera bijuterile din aur in urma efectuarii unei perchezitii? perchezitia a vut loc in 2002, persoana respectiva fiind scoasa de sub urmarire penala (vezi toată discuția)
Retinere telefon adryst28 adryst28 cat timp poate sa imi retina procuratura telefonul mobil , ?am facut cerere sa imi fie eliberat...presupun ca in 30 zile ar trebui sa am un rasp la ... (vezi toată discuția)