avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Site cu marturii de la oameni
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Site cu marturii de la oameni

Buna ziua. Detin un site care aduna diferite marturii de viata de la diferiti oameni. Aceste marturii vin si prin email si noi le publicam pe site. Ce anume trebuie avut in vedere din punct de vedere legal? Trebuie luat acord scris de la fiecare dintre cei care au trimis marturiile? Ne putem trezi ca avem probleme cu GDPR-ul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:32, 11 August 2019
Oricine crede ca este pagubit de ce publicati dvs. va poate da in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. ... PlanNow PlanNow Buna ziua! Avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. Le tot explicam ca formularul de contact si formularul de inscriere la newsletter nu este ... (vezi toată discuția)
Amenintari si lovire stanadrian07 stanadrian07 Buna seara, ma numesc S.A sunt in orasul Ploiesti si in urma cu 6 luni am mi-a fost atacat sediul firmei de catre 15 indivizi pe care ii am inregistrati video ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum 2 zile m-am trezit cu politistii la usa pentru ... CristiOmul CristiOmul Buna ziua. Acum 2 zile m-am trezit cu politistii la usa pentru perchezitionarea imobilului unde locuiesc pentru ridicarea de probe pentru savarsirea faptei de ... (vezi toată discuția)