avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuz recoltare probe biologice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuz recoltare probe biologice

Am fost oprit de un filtru al Politiei, mi-au cerut actele, toate OK, m-au rugat sa suflu in alcooltest, am suflat de trei ori si nu a aparut nimic si mi-au scris in procesul verbal ca refuz, am fost si la probe biologice si acolo am intrebat cine plateste aceste probe, politistul s-a inervat si recalcitrant mi-a sris si acolo ca refuz dar eu am scris CA NU REFUZ.
Ce se poate intampla am sanse sa castig la tribunal?
Se poate da in judecata politistul pentru comportamentul sau?
Va multumesc.
Din cate inteleg, situatia de fapt nu este tocmai clara. Politistul a retinut o situatie de fapt, dvs sustineti alta. Va recomand sa va angajati avocat, sa-i prezentati situatia de fapt si sa stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Trebuie analizat daca a existat sau nu un abuz din partea politistului si daca puteti proba un astfel de abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Ionut_Alexandru Ionut_Alexandru Buna ziua! In urma cu cateva luni am fost oprit de un agent de politie in timp de conduceam ,acesta oprindu-ma pentu a-mi verifica actele....avand si un ... (vezi toată discuția)
Permis conducere tony2280 tony2280 Ma oprit in trafic un echipaj si uitandu-se la mine au spus ca am baut (aveau dreptate). Nu am suflat in aparat sub pretextul ca nu pot sa suflu atat de mult, ... (vezi toată discuția)