avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 lunite sa ramana la el?? Eu inca nu detin un loc de munca,inca stau acasa cu bebe. Asteptcu nerabdare un raspuns! VA MULRUMESC!
Cel mai recent răspuns: andrajurubita9@gmail.com , utilizator 22:51, 8 August 2019
fără să fie scris în vreo lege, copiii atât de mici rămân cu mama lor.
dacă aveți unde locui (părinți, chirie, etc) și puteți sigura un trai decent copilului, acesta va rămâne cu Dvs.
Va multumesc foarte mult!
N-are nicio șansă, dar fiți beligerantă în proces, nu vă culcați pe-o ureche!
Veți obține inclusiv pensie de întreținere în cuantum de 1/4 din veniturile tatălui, luați legătura cu un avocat!
Binenteles k voi fii... Multumesc frumos ptr ajutor!!!
Legal depinde de probele aduse de tata. Copilul e suficient de mare sa fie încredințat tatălui dacă nu aveți nici un venit.
Pana se da termen la proces face copilul 2 ani și nu o sa aveți nici un venit sa îl întrețineți. Dacă mai vine și cu probe ca e un tata implicat și dumneavoastră ați neglijat copilul, îl primește el.
Căutați un loc de munca chiar și temporar.

Alte discuții în legătură

Initiere actiune de divort MeMyself MeMyself Buna seara, Acum cateva zile eu impreuna cu copilul minor am parasit domiciliul conjugal.In vederea procesului de divort,am urmatoarele intrebari: 1.era ... (vezi toată discuția)
Custodia copilululi vasi81 vasi81 Buna. Ma poate ajuta si pe mine cine cu un raspuns la nedumerirea mea? Sunt o mama divortata de un an de zile (cu un copil de 11 ani ),am primit copilul ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului nenăscut: mi-l poate lua tatăl lui după divorț, așa cum mă amenință? Cristina.novac Cristina.novac Buna seara! Sunt căsătorită si insarcinata in 4 luni, dorim să divortam iar sotul ma amenința că imi va lua copilul. Mentionez ca lucrez, am locuinta, ... (vezi toată discuția)