avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilululi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilululi

Buna.
Ma poate ajuta si pe mine cine cu un raspuns la nedumerirea mea?
Sunt o mama divortata de un an de zile (cu un copil de 11 ani ),am primit copilul in custodie si stam impreuna intr-un apartament cu chirie .Fostul sot nu i-a platit copilului pensia alimentara si l-am dat in judecata ptr a obtine acest drept.Fostul sot vazand aest lucru ,a facut recurs cerand custodia copilului .Eu m-am indragosti de altcineva si vreau sa plec la dansul in alta tara.
Intrebarea mea este;--crede-ti ca o sa pierd custodia copilului?
-o sa pot parasi tara cu copilul dak e in custodia mea ,fara k tatal copilului sa stie?
- in strainatate vreu sa-l dau la scoala si n-o sa ne putem intoarce prea curand ,crede-ti k fostu ma poate opri cumva?
-sau ce ar trebui sa fac sa raman cu copilul si sa putem merge impreuna, la prietenul meu in afara tarii .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:37, 19 Mai 2011
Nu cred ca are sanse sa ii fie incredintat minorul, daca i se respinge cererea atumnci dv. puteti in baza primei sentinte irevocabile sa plecati cu minorul din tara. Nu trebuie sa afle acest lucru caci il va folosi impotriva dv. si nu trebuie nici sa solicite ca instanta sa stabileasca un program de legaturi personale cu minorul pentru tata caci iar v-ar incurca in ceea ce vreti sa faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)
Soția s-a îndrăgostit de vărul meu și vrea să divorțăm. pot obține custodia copilului (2 ani) dacă am dovezi în acest sens? copseanu copseanu Buna Ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii, situatia este urmatoarea: Actuala sotie a bagat divortul, si vrea custodia copilului nostru in varsta ... (vezi toată discuția)
Proces de divort chrysler_sro chrysler_sro buna ziua.am si eu nevoie de niste lamuriri.sunt casatorit de 3 ani si avem si o fetita de 3 ani,si de o perioada nu ne mai intelegem ea a fost plecata ... (vezi toată discuția)