Buna ziua, am 16 ani si eu, sora mea, bunica mea si mama mea am decis sa ramanem la apartament deoarece tatal meu a devenit agresiv (eu, sora mea si mama mea fiind la casa care este pe numele lui (mostenire)) iar acum dupa despartire (nu divort) vine si vandalizeaza apartamentul care este pe numele lui (o smecherie de al lui era initial al bunicii mele) si o agreseaza verbal pe mama (sms si messenger).
O masina din cele 4 (sunt toate pe firma mamei mele si cu ceva semnatura de al lui) este la noi dar ne este frica sa nu o vandalizeze (am parcat o sub o camera dintr-un mall)
Intrebarea mea este pot sa il denunt pentru vandalizare a unui bun comun (masina) sau a apartamentului? Am dovezi (poze) cu amenintari pe sms si messenger si cu vandalizarea apartamentului.
Apreciez orice ajutor
Mama dvs poate să formuleze cerere pentru emiterea unui ordin de protecție împotriva tatălui dvs, solicitând inclusiv evacuarea acestuia din locuință care este bunul sau propriu, pentru o perioadă de 6 luni de zile. Ulterior, poate formula acțiune pentru desfacerea căsătoriei, solicitând ca dvs si sora sa locuiti la mama. Sigur ca puteti formula plângere penală pentru distrugere si orice alte fapte de natură penală. Ar fi indicat ca mama dvs sa ia legatura cu un avocat de pe forum sau recomandat care să o sprijine în toate aceste demersuri.
Blocare acces garaj
Ingrida
Locuiesc in Bucuresti, intr-o cladire cu 4 apartamente care are curte comuna. In aceea curte detin cu acte in regula un garaj in care imi tin masina. Vecinul ... (vezi toată discuția)