avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prevederi legale-licitatie!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prevederi legale-licitatie!!

Va rog f mult daca ma puteti ajuta cu niste reglementari legale in ceea ce priveste procedura de organizare a unei licitatii......etc-tot ce e legat de licitatii-in general
Eu nu reusesc sa gasesc decat niste hotarari de guvern (HG 592/1993,HG63/1994)care s-au tot modificat si nici nu imi apar in varianta actualizata si un regulament.
Ce imi mai recomandati?
Cel mai recent răspuns: oachi , utilizator 12:17, 26 Mai 2006
Precizeaza ce fel de licitatie te intereseaza. Licitatii in Romania se organizeaza pentru orice, chiar si pentru cumpararea alimentelor in spitale.

In primul rand ma interesau dispozitii generale: ce acte trebuie intocmite, despre caietul de sarcini, proced ce treb urmata in organizare...etc
In secundar: pentru aprofundarea problemei, sa zicem ca este vb de o companie care realizeaza o constructie foarte mare (destinata unui scop com, industrial)si org licitatii in mai multe domenii: pentru materiale constructii, echipamente..... si pentru transportul tuturor echipamentelor,utilajelor...... Oricum pe mine ma intereseaza care sunt obligatiile-in mare, generale- unei astfel de societati care doreste sa organizeze o astfel de licitatie
OUG 34/2006 care abroga 60/2001
Te poti inspira d'acolo
Merci. Nu ma ajuta prea mult caci nu e o achizitie publica.
Intr-adevar in domeniul licitatiilor sunt foarte multe prevederi si poate ca treb sa va precizez mai exact scopul licitatiei, dar este foarte complicat.
Cei ce organizeaza licitatia sunt o companie romaneasca privata!! (cu actionari pers juridice-rom si straine, private si de stat!!) si fac licitatie pentru o "investitie" care implica mai multe.
Din acest motiv pentru inceput imi trebuia sa studiez cadrul general: adica ce obligatii au cei ce org licitatia, ce oblig am eu, ce cond tre sa indeplin actele, ce raspundere poarta partile- si toate astea pana la efectuarea licitatiei propriu zise- deci faza preparatoare, sa ii zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Proprietatea primariei Alvaro Liniers Alvaro Liniers Care sunt documentele ce trebuie primariilor elabora, si elibera pentru intocmi un proces de a vinde, inchiria, concesiona, etc un bun de domeniu privat sau ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sau concesiune spatiu din domeniul privat? legislatie/ licitatie-cat mai urgent posibil lalaislovy lalaislovy Buna ziua, am dori sa stim unde se incadreaza inchirierea unui spatiu din domeniul privat. cu destinatie farmacie. Trebuie facuta licitatie? in ce lege se ... (vezi toată discuția)