avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Asistent medical Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Asistent medical Italia

Bună ziua, as dori sa merg în Italia sa profesez ca asistent medical. Am terminat în 2017 postliceala și as vrea sa știu ce documente am nevoie pentru a merge în Italia sa îmi caut de munca

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg si ce acte sunt necesare ptr a mi se recunoaste diploma de asistent medical generalist(in atenagrecia)? mariana vlad mariana vlad Am terminat Scoala Postliceala in Romania in 2003 dupa care am lucrat ca si asistent medical sase ani.Anul trecut m-am casatorit cu un cetatean grec si ne-am ... (vezi toată discuția)