avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT! Lipsa gestiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT! Lipsa gestiune?

Acum un an eu impreuna cu cativa colegi am lucrat la o societate, distribuind produse de valoari mari. Nu am facut nici unul dintre noi o evidenta contabila separata de la inceput, ci doar ce ne cereau ei , adica o evidenta a incasarilor si deconturilor. Pana ne-am dat, sema deja din primul salariul aveam lipsa, si ne-a retinut la 8 persoane 10%. Problema este ca la angajare , am garat cu casele la notar fiecare dupa valoarea care o avea. Dupa 8 luni, ne-am trezit ca ne da afara pe toti, dar aveam fiecare cate "o lipsa in gestiune" de valori considerabile, in functie de ce valoare am gajat. Ne-a dat cartile de munca, ne-a dat sa semnam ca avem lipsa in gestiune - eu de ex 21400RON-, o adeverinta de plat. Personal nu am semnat-o, pentru ca am cerut actele deoveditoare ca asa e, si ca din vina mea s-a creeat acest prejudiciu. Cum firma avea mai multe puncte in tara din care noi luam marfa, dar predam pe loc avizele, nu au putut sa ne dovedeasca. Si a ramas asa. Luna aceasta ne-am trezit ca am primit citatie de la politia Economica, si m-am dus nu am declarat nimic. Mi s-a spus ca am de plata suma respecttiva si daca in 10 zile nu o platesc, nu am viata buna pentru ca totul este peste noi "adica e facut sa ne ia bani sau casele". Nu am bani sa-i platesc, nici eu nici colegi mei, saraci la uni li se imputa aproape un miliard. LA CE SA NE ASTEPTAM, CE NI SE POATE INTAMPLA? EXISTA RISC PENAL?
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2006
laurgom, utilizator
Cel mai recent răspuns: laurgom , utilizator 22:31, 25 Mai 2006
Musai angajati-va un avocat . Este vorba de casa dvs.
Tot grupul ne strangem maine si o sa angajam un avocat. Am cerut oficial copiile la actele din care rezulta ca avem "datoriile" acelea, dar nu cred ca pana in instanta le vom vedea. Ce putem fac pana atunci, ce demersuri sa intreprindem acum urgent_

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! lipsa gestiune? laurgom laurgom Acum un an eu impreuna cu cativa colegi am lucrat la o societate, distribuind produse de valoari mari. Nu am facut nici unul dintre noi o evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Plangere penala feli30 feli30 buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)
Garantie de gestiune elena milos elena milos Am lucrat ca magazioner,si la incetarea contractului de munca garantia de gestiune mi-a fost luata si trecuta in contul altui coleg pe motiv ca am modificat un ... (vezi toată discuția)