avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilizare pistol airsoft
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilizare pistol airsoft

Buna seara. Ieri am utilizat pistolul airsoft cu care fusesem pe câmp sa trag in diferinte tinte respectiv sticle realizate de mine după care am ieșit cu prietenii mei. Pistolul rămânând la mine nemaiapucand sa îl duc acasă. Doua persoane după o încăierare verbala au sărit la prietenii mei, una distre acestea punându i Mana in gât prietenului meu. Fiind lângă acesta in acel moment am tras doua focuri in persoana. A doua zi am fost la declarații intocmindu se dosar penal. Polițiștii mi au zis ca pot scapă de acesta in instanța. Cum sa procedez sa nu mai am dosar și dacă e posibil acest lucru. “””tulburarea liniștii publice prin săvârșirea actelor de violenta”””

M am simțit in pericol iar de frica am tras acele focuri am uitat sa precizez . Ambele persoane erau masive de 2 ori cât mine.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Am menționat in declarații faptul ca m am simțit intru n pericol iminent și a fost la intimidare și la faptul de a ma autoapăra acest lucru. Ăla a fost singurul instinct in acel moment. Am 21 de ani. Dar dacă plângerea este retrasa de către acea persoana mai rămân cu dosar penal ? Sau ce ar trebui sa fac. Nu îmi doresc sa am cazierul pătat deși totul a fost pentru a ma apăra pe mine și cei din jurul meu.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Domnilor, nu mai apăsați pe Citează când vreți să publicați un nou răspuns. Încărcați foarte mult pagina și e tare greu de citit. Folosiți, vă rog, butonul Răspunde.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar dacă dosarul mi a fost întocmit ?

Alte discuții în legătură

Retragere plangere beatrice9 beatrice9 sotului meu i s-a dat condamnarea de 5 luni cu executare ptr. ultraj la bunurile moravuri din care a facut 4,acum cei care au depus plangerea impotriva lor ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)
Amenda penala? dosar penal? constantin20099 constantin20099 am furat un telef de pe masa intr un club.telef era a unui prieten de al meu cu care stateam la masa.am fost vazut pe camerele video si am fost chemat la ... (vezi toată discuția)