Jessica90 
	    	Utilizator

Jessica90 
	    	Utilizator	    

Daca nu sunteti in tara, angajati-va avocat care sa va asigure asistenta juridica si reprezentare.
 Jessica90 
	    	Utilizator

Jessica90 
	    	Utilizator	    

Probabil este vorba despre confirmarea renunțării la urmărirea penală, nu cred că este grav, dar din rațiuni de prudență contractați servicii avocațiale!
 Anonimous1217	                   

Buna. Acum 3 săptămâni a avut loc un incident. Am sustras o pereche de papuci din Bershka în valoare de 130 de lei, pe lângă acestia am achiziționat o ... (vezi toată discuția)
	                    Anonimous1217	                   

Buna. Acum 3 săptămâni a avut loc un incident. Am sustras o pereche de papuci din Bershka în valoare de 130 de lei, pe lângă acestia am achiziționat o ... (vezi toată discuția)

utilizatorxxl	                   

2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)
	                    utilizatorxxl	                   

2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)

malinap	                   

Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)
	                    malinap	                   

Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)