avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apartament ,masina..partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apartament ,masina..partaj

BUNA , SUNT CASATORITA DE 7ANI,AM UN COPIL,APARTAMENTUL E LUAT IN TIMPUL CASATORIE PE NUMELE AMANDURORA 1/1, 2 MASINI LUATE IN TIMPUL CASATORIEI PE NUMELE LUI,IAR ACUM DIVORTEZ.
INTRADEVAR BANII AU FOST AI LUI DIN VANZAREA ALTUI APARTAMENT,ORDONANTA,SI VANZAREA CASEI BUNICII LUI.
MASINILE LE-A TRECUT RECENT PE NUMELE MAMEI LUI FARA ACORDUL MEU ,SA NU CUMVA SA LE CER LA PARTAJ.
INTREBARE: AM DREPTUL LA JUMATE DE APARTAMENT SI LA MASINI?
Cel mai recent răspuns: Elena Popa , Avocat 09:42, 28 Noiembrie 2009
acest lucru va avantajeaza pe dvs., insa, in cadrul procesului de partaj se vor tine cont de mai multe criterii .
conteaza foarte mult probatoriul administrat .
Si apartamnetul si masilile ( chiar contravaloarea lor ) intra in patrimoniul comun, deci aveti drept la ele.cat va fi pocentul si cui ii vor fia atribuie ramane de vazut in functie de probele si administrarea lor.Angajati-va avocat.
Toate bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune, inclusiv suma de bani primita in urma disponibilizarii. Sotul dvs. este cel care trebuie sa rastoarne aceasta prezumtie si faca dovada ca sunt bunuri proprii. Sfatul meu este sa fiti asistata de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul socrilor... MITCHCHE MITCHCHE Buna ziua, am o mare rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legale.Situatia mea este urmatoarea: - sunt casatorita si stam in ... (vezi toată discuția)
Cota parte apartament sotie cumparat inainte de casatorie JohnRomero JohnRomero Buna ziua, Sotia mea a cumparat un apartament cu credit ipotecar. Anul acesta ne-am casatorit si m-am gandit sa acopar jumatate din creditul total prin ... (vezi toată discuția)
Aparatament cumparat ianinte de casatorie dar intabulat dupa sabina492005 sabina492005 buna ziua am o situatie mai dificila am cumparat un apartament dar nu l-am intabulat inca pt ca l-am luat de la constructor si nu au iesit toate actele pt ... (vezi toată discuția)