avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua!Cum as putea sa localizez o persoana dupa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua!Cum as putea sa localizez o persoana dupa CNP?

Buna ziua! Cum pot localiza o persoana din afara dupa CNP?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:33, 11 August 2019
Nu cred ca puteti face asta. Localizarea o face Politia si doar daca aveti motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Vladuta82 Vladuta82 Bună seara din nou. În data de 8 decembrie mi-am uitat telefonul pe tejgheaua unei case de schimb valutar care bineinteles mi sa si furat. Am mers la ... (vezi toată discuția)
Cui trebuie sa ma adresez pentru a afla datele de identificare ale unei persoane? Ovidiu04 Ovidiu04 Cui trebuie sa ma adresez pentru a afla datele de identificare ale unei persoane(domiciuliu/resedinta, CNP etc)? Trebuie sa fac o cerere politiei? Concret, am ... (vezi toată discuția)
Problema cnp (ajutor urgent) Diana7 Diana7 sunt din Constanta, am 40 de ani, anul acesta pe 4 martie imi expira buletinul de identitate. in luna februarie am depus actele necesare iar pe 29 ale luni mi ... (vezi toată discuția)