CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 DanCristian199 
	    	Utilizator

DanCristian199 
	    	Utilizator	    

Este posibil sa fiti considerat ca fiind unul dintre suspecti.
Se vor face cercetari de politie.
Aveti dreptul de a apela la avocat si poate chiar ar fi necesar sa procedati in acest mod, chiar daca sunteti nevinovat.
 DanCristian199, utilizator
 DanCristian199, utilizator 	
			~ final discuție ~
 DanCristian199	                   

Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
	                    DanCristian199	                   

Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)

aaa21	                   

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca din punct de vedere legal exista vreo lege care sa specifice un aspect referitor la uscatoria blocului. Geamul trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    aaa21	                   

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca din punct de vedere legal exista vreo lege care sa specifice un aspect referitor la uscatoria blocului. Geamul trebuie sa ... (vezi toată discuția)

DanCristian199	                   

Buna Dimineata! Dacă dau o familie în judecată pentru calomnie în general și plângere la poliție calomnioasă,cam cât as putea cere ca daune? Avand in ... (vezi toată discuția)
	                    DanCristian199	                   

Buna Dimineata! Dacă dau o familie în judecată pentru calomnie în general și plângere la poliție calomnioasă,cam cât as putea cere ca daune? Avand in ... (vezi toată discuția)