anaa001 
	    	Utilizator

anaa001 
	    	Utilizator	    

Infractiunea de parasire a locului accidentului se urmareste din oficiu. Pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa, daca persoana vatamata nu a depus plangere, se va dispune clasarea. Pentru infractiunea de parasirea locului accidentului se vor efectua in continuare cercetari. Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de circulatie suspendat. Asa cum prezentati dvs situatia de fapt, riscati sa fiti trimis in judecata. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
~ final discuție ~
 life2000	                   

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea speta:
Dimineața ieșeam cu masina din parcarea subterană a blocului în care locuiesc. În masina era si copilul meu ... (vezi toată discuția)
	                    life2000	                   

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea speta:
Dimineața ieșeam cu masina din parcarea subterană a blocului în care locuiesc. În masina era si copilul meu ... (vezi toată discuția)

circiumaru luminita	                   

buna ziua!in februarie 2009 am avut un accident cu vatamare corporala!victima a tranversat printr-un loc nepermis si am dat peste ea!nu sa ales decat cu cateva ... (vezi toată discuția)
	                    circiumaru luminita	                   

buna ziua!in februarie 2009 am avut un accident cu vatamare corporala!victima a tranversat printr-un loc nepermis si am dat peste ea!nu sa ales decat cu cateva ... (vezi toată discuția)

Melu 234	                   

Se poate prelungi o dovada de circulatie  eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului  (vezi toată discuția)
	                    Melu 234	                   

Se poate prelungi o dovada de circulatie  eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului  (vezi toată discuția)