avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina vândută fără acte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina vândută fără acte

Bună seara in luna iunie am vândut mașină imatriculata in Ro in Italia fiindca acolo lucrez unui persoane tot roman nu am facut actele urmând să venim în românia si sa facem actele eu i-am dat toatele actele k el sa poata veni cu ia in romania intre mine si el nu am facut decat o hartie la mâna cu semnăturile noastre copie după buletine eu am facut si copie la talon si la cartea masini ,acum l-am contactat si mia spus k el a vândut mașină la altul si refuza sa faca acte de vanzare ce pot face eu in aceasta situatie sa o scot de la impozite si sa o radiez?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:31, 13 August 2019
Trebuie sa il dati in judecata pe cel caruia i-ati vandut masina fara acte sau sa il gasiti pe cel caruia i-a vandut masina si sa faceti actele direct cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism fara numere de inmatriculare voros voros Am avut o Dacie candva si am vandut-o, tipul mia spus ca o sa se transcrie in curand, asa ca nu am dat cartea de identite a masinii, dar cu timp el sia vandut ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Tuty1983 Tuty1983 Buna ziua! Am vandut o masina inmatriculata in Romania unui cetatean spaniol . Masina am vandut o in Spania si acolo am facut actele . Am mers aici in Ro la ... (vezi toată discuția)
Cand pot cere radierea masinii din circulatie Scrip87 Scrip87 Buna ziua, Am vandut o masina si am facut prostia sa nu trec pe talonul masinii nimic la rubrica \"instrainat catre...\",crezandu-l pe cel care a cumparat-o ... (vezi toată discuția)